donderdag, april 03, 2008

Dag 3

Zoals beloofd een overzicht van de slachtoffers van de masale crash in bocht 2 van gisteren! Bij de meeste wat lomp vlees eraf, maar alles toch in orde en vandaag weliswaar wat stijfjes, maar toch goed kunnen trainen.Rechts onderaan een slachtoffer van te dicht tegen de boarding te rijden. Overhangende bamboe-struiken hebben hem te pakken gehad. Heb voorgesteld van het item te verwijderen, op het einde toch maar van afgezien...

Photobucket

Na de training van gisteren toch wel iets minder aan gedaan vandaag. We zijn begonnen met de ochtendtraining in Scaltenigo, waar we enkele 100m's hebben gedaan. Resultaten op de foto hieronder. Zonder specifieke sprinttraining gaat het al aardig vooruit.

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Na de training gaan we altijd even terug naar het hotel even verfrissen om dan te gaan eten.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De avondtraining was terug in Marghera. Jammer genoeg hebben we na een uur een onweersbui over onze kop gekregen. Gevolg hebben we niet de volledige training kunnen afwerken. Meer hierover in de volgende post. Nu dit was niet echt een probleem. De club in Spinea traint ook om 19u en deze waren zo vriendelijk om ons mee te laten trainen. Wat we dan ook gedaan hebben en er nog een dik anderhalfuur hebben meegereden. Brengt ons totaal op 3 trainingen voor vandaag, wat niet slecht is.

Er wordt lustig op losgetraind, hier. De vruchten van de arbeid zullen over enkele weken wel zichtbaar zijn. Ben benieuwd!!

Meer foto's van dag 3 vind je hier.

Greets

Geen opmerkingen: