donderdag, april 03, 2008

Fastest man on the track

Op elke training hebben we de kleine uitdaging om de snelste man/vrouw op de piste te worden. Meestal wordt dit gemeten over 1 ronde of over bv. 100m. Degene die de snelste tijd van de stage rijdt dit jaar krijgt de titel.

Nu met meervoudig europees - en wereldkampioen Bart (ik val op mijn poep) Swings aanwezig, heeft de "titel" van Fastest man on the track al een bestemming gevonden. Groot was dan ook de verbazing dat deze "titel" naar een andere renner ging!

De renner in kwestie reed op de piste van Marghera een rondje van 15"54, enkele honderste sneller dan de poepvaller.
De renner in kwestie is geen onbekende. Enkele jaren terug vertroefde hij in NZL om gestalte te geven aan Gimli, zoon van Gloin, daarna speelt hij elke zondag in stamcafé "Jinglejang" op zijn tiritomba. Zonder verder rond de pot te draaien stel ik u voor:

Wannes (Steenkapper) Van Praet, zoon van Louis


Photobucket

Fastest man on the track!!!!!!
Natuurlijk zint "ik zit scheef op de stoel" op sportieve revanche. Morgen gaat hij de strijd aan, roulementen zijn gekuist, wielen verzet, nieuwe veters gestoken en super belangrijk de nodige smeergelden betaald voor het vroeger stopzetten van de chrono aan de coach.

Kom morgen eens terug en zie of poepvaller zijn titel terugneemt of de steenkapper verder uitloopt. We kijken ernaar uit!!

Geen opmerkingen: