zaterdag, juni 12, 2010

WIC Dijon10 jaar wedstrijd in Dijon. Vorig jaar de jongens daar redelijk succesrijk geweest. Shane Dobbin met de winst en Bart als 2e. Benieuwd wat het dit jaar wordt. Je kan de race zelfs live volgen via het internet. Net zoals bij Rennes wordt het door de Franse zender "France 3" uitgezonden. Hier de link, wedstrijd start om 16uur.

Vorig weekend was er ook een wedstrijd in Wörgl, Oostenrijk. Vorig jaar nog gewonnen door de cadomotus renners. Dit jaar veel volk, waaronder Kwinten. Werd blijkbaar redelijk vuil gereden op de wedstrijd en er was nog iets met de starttijd van de 1000m dat niet aan iedereen was meegedeeld. Soit, de uitslagen vind je hier.

Verder wordt er een vergadering ingelegd over de selectienormen en wat nog... Ben benieuwd wat het oplevert. Ook nog opmerkelijk nieuws gehoord over de nieuwe nationale trainer. Waar gaan we toch naartoe...

Slus

12 opmerkingen:

Anoniem zei

opmerkelijk nieuws over de nieuwe nationale trainer? is er al iets meer geweten over wie de trainer wordt?

hans meulders

Itachimaru zei

Mevr. Vanavermaete is door de technisch directeur Mr. Vandenberghe voorgesteld als nationale trainer.

Anoniem zei

let the beast go.....
arm Vlaanderen!

Anoniem zei

Mevr. Vanavermaete heuh? Alle goede renners lopen bij haar al jaren weg richting kust omdat ze niets meer van haar kunnen leren. is dat goed nieuws ~x~x~. Wat heeft ze in ruil moeten doen om als onbekwame trainer deze job te krijgen, moet ze soms de qualificatie van Jore bevestigen.

Anoniem zei

dat wordt dan weer iemand die zich achter de verkeerde kar laat spannen en weer iemand die zich gaat verbranden

Anoniem zei

Wie is deze mevrouw?

Anoniem zei

Bij al deze prachtige commentaren a la Dehaene, toch nog deze opmerking.
Wie is de grootste huichelaar?Volgens een anonieme skeelert iederen weg (ipv lopen)uit Brugge richting kust,dus ook Dhr Vandenberghe een aantal jaren terug.
De reden van deze overstap indertijd zal ook wel gekend zijn, en nu opeens vraagt hij haar om nationaal trainer te worden.
De wereld op zijn kop blijkbaar.

Anoniem zei

Er wordt met 2 maten en gewichten gewerkt door Dhr. Vandenberghe.

Je kan niet doen als of je de lat zeer hoog legt voor sommige renners, een Belgisch record is zelfs niet genoeg, en dan ineens wel de lat laag leggen voor je eigen zoon en voor een mogelijke nieuwe nationaal trainer.

Er is hier iemand bezig om zichzelf uit een zeer netelige situatie te redden, en dan zijn alle middelen goed. Dat blijkt uit de feiten.

Het zou beter zijn dat Dhr. Vandenberghe open kaart speelt en zijn fouten ongedaan maakt. Dan kan Roland gewoon weer aan de slag, in plaats van dat hij tegen zijn zin nu renners moet selecteren en uitsluiten op basis van wat Dhr. Vandenberhge wenst.

Geen wonder dat Roland onder deze voorwaarden niet verder wil, niemand zou dat doen in zijn plaats, behalve blijkbaar toch iemand ... Waar zijn de normen en waarden van sommigen gebleven?

Anoniem zei

Goede vraag :Waar zijn de normen en waarden van sommigen gebleven?

maar natuurlijk heeft Dhr Vandenberghe een goede leermeester gehad in persoon van Dhr Decraemer.
Normen en waarden zijn deze man soms ook onbekend.
Was het echt nodig om Hanne Wouters aan te vallen op de ZRC kampioenenhulde?
Dit terwijl we allemaal verbaasd naar elkaar keken en ons afvroegen: is dit onze voorzitter die zo openbaar anderen aanvalt?
Was het deze man die ook zei dat Heverlee nooit een trainer zou mogen leveren aan de nationale ploeg?

Waar zijn de normen en waarden van sommigen gebleven?

Anoniem zei

ben ik blij dat ik enkele jaren geleden uit dit skeelerwereldje gestapt ben...

Anoniem zei

is er al meer nieuws wie nu de nationale trainer zal worden?

Itachimaru zei

... Wie weet het? Staat wel een elitetraining gepland dit weekend maar trainer?? Geen idee!