vrijdag, maart 20, 2009

Materiaal kopen + Chad papa geworden

Interesse in "goedkoop" materiaal? Via het BIC laat Kevin Van Lancker weten dat hij nog een deel materiaal verkoopt. Ga er eens een kijkje nemen.

De rollerbond heeft de uitslagen van de indoorwedstrijden op hun site staan (al een tijdje). Opvallend is de sterke prestatie van de Vlaams-Brabantse clubs. Alle winnaars van de traditionele categorieën komen uit het Vlaams-Brabantse. Met 3 winnaars en 2 "tweede plaatsen" doen we het zeker niet slecht gezien het aantal deelnemers van onze club. Daarbij nog rekening houdend dat voor sommige dit pas het eerste jaar op skeelers is , hebben we in ieder geval goede vooruitzichten.

Ben eens benieuwd of deze resultaten zich ook buiten zo gaan voortzetten. Binnen een kleine 2 maanden weten we meer.

De bekendste (ex)skeeleraar die er voor het moment rondloopt, Chad Hedrick is vader geworden van een dochter, Hadley. De schaatskrant heeft er een artikel over. Op facebook heeft Chad de eerste foto's gepost.

Voor de rest eventjes een stil moment in skeelerland. Vanaf deze week zijn onze jongsten terug begonnen met de buitentrainingen. Was even aanpassen om vanuit de warme zaal, rondjes te gaan rijden op de "koude" piste. Eerstvolgende gebeurtenis is onze jaarlijkse stage in Spinea, Italië. Dit jaar trekken we weer met een 14-tal renners eropuit om 5 dagen 2 tot 3x per dag te trainen op de schitterende faciliteiten in en rond Venetië.

Daarna vertrekken ze voor deelname aan 3 pistes en dan is het seizoen helemaal vertrokken...

Laterss...

1 opmerking:

Jan Roel van Rhee zei

Dag Jelle,

Idd, mooie stats. Nog meer statistieken hierover op skeeler.vanrhee.be ...

CU

Jan Roel