woensdag, maart 11, 2009

"The Lommers Story"

Al enkele dagen gonst het op verschillende fora en websites van geruchten over een schorsing van Wesley Lommers door de Nederlandse schaatsfederatie (KNSB). De website schaatsenzo.nl pakte als eerste uit met een min of meer officieƫl bericht van KNSB-persvoorlichter Huub Snoep.

Hierin was er alleen maar sprake van een schorsing en het schrappen van de gereden tijden dit seizoen van Wesley. Er werd niets gezegd over welke "frauduleuze handeling" het dan wel ging.

Vandaag schrijft "De Telegraaf" dan het bovenstaande op haar website. Volgens de verschillende fora heeft dit bericht te maken met de zaak Lommers, al wordt deze hier niet bij naam genoemd. Het is nu afwachten tot er een defenitieve beslissing komt van de tuchtcommisie. Het ziet er in ieder geval niet goed uit voor Wesley. Volgens de nieuwe website skatingonline.nl heeft men het over Wesley Lommers in het bericht van de Telegraaf.

Meer informatie/speculaties en een hoop zever vind je op: skeelerforum, schaatsforum.nl en het Bont forum.

Op het Bont forum heeft vader Lommers nog de tijd/... om met een grapje te reageren. Dat zou je volgens mij toch alleen maar doen als er niets aan de hand is. Laat ons hopen dat dat het geval is, al ziet het er zo helemaal niet uit...

Slus

Geen opmerkingen: