dinsdag, maart 10, 2009

Cartagena news

Ondertussen is Ferre samen met Wouter aangekomen in Cartagena. 1ste vaststelling: het is daar SUPER heet, dus direct naar de winkel voor wat zonnecremé te halen. Daarna al een eerste keer naar de piste om eens te testen. Mooie piste die goed bolt, alleen wat glad , maar dat kan natuurlijk door de warmte zijn.

De rest van de Belgen (Kwinten en Bart) komen morgen aan. Zij maken een tussenstop in Bogota, voor ze door vliegen naar Cartagena.

In tegenstelling tot vorig jaar, toen alleen Ferre, Wouter en de Luigino ploeg aanwezig waren, is het deelnemersveld wel iets uitgebreider. Wouter spreekt op zen blog van een bijna WK en in die richting mag je zeker gaan denken. Alleen renners uit Azië missen we nog in Cartagena om er een echt WK van te maken.

Enige nadeel vorig jaar was dat er echt vuil gereden werd. Colombia tegen de schare buitenlanders. Zou dit jaar wel eens anders kunnen zijn met zo een grote buitenlandse delegatie.

Hieronder de volledige startlijst van niet-Colombianen in Cartagena (of hier):

Ferre heeft wat foto's kunnen nemen en zodra hij iemand met een usb-kabeltje vind stuurt hij ze door en vind je ze hier natuurlijk...

laters

Geen opmerkingen: