vrijdag, maart 13, 2009

Dag 2 in Cartagena

Verhaal van de 17-18? renners die betrapt? zijn met een te hoge hematocriet, blijkt om geen geval van één of andere doping te gaan (volgens hun), maar door het trainen/wonen op grote hoogte. Hmm...

Waarom niet meer wielrenners van Colombia die hiermee tegen de lamp lopen. Volgens Bill Begg op het bont forum komen verschillende van die mannen uit Cali, waar dit effect veel minder optreedt en 18 renners?? Dat is nen hele hoop... Teveel om toevallig te zijn...

Over de wedstrijd dus:

Volgens Ferre op de puntenkoers gisteren 1. Nicolas Zamundio (Powerslide Phusion), 2. Yann Guyader (Die op het einde nog een zware val maakte), 3. Reyon Key (Zepto) , Bart 3 punten en Kwinten 1 punt, plaats niet bekend.

Vandaag stond de 300m op het programma, Wouter is de enige die deelnam en ook door naar de finale gaat. Daarna stonden reeksen afvalling op de piste op het programma. Bart moest helemaal achteraan staan en geraakte niet van die plaats weg. Ferre had vorig jaar hetzelfde probleem, 4 , 5 rijen dik voor je en geen doorkomen aan. Kwinten en Ferre zijn wel door naar finale later vandaag (morgen voor ons).

Vandaag was het nog warmer als gisteren (gisteren 38°C in schaduw) en helemaal geen wind. Hopelijk is het 's avonds wat beter te doen.

Van zodra ik meer nieuws heb horen jullie het.

Geen opmerkingen: