vrijdag, januari 09, 2009

VBRSF ---> goed werk geleverd!!

Dinsdag 30/12 was er de eerste van een reeks gezamelijke trainingen voor de Vl-Brabantse clubs. De sympathieke mensen van skeelertv maakte hiervan bovenstaande compilatie. Als je naar hun site gaat vind je nog een 5-tal andere filmpjes over de training. Zoals je ziet op het filmpje was de training een regelrecht succes te noemen. Ik schat dat er toch een kleine 50 renners aanwezig waren. Van pré-miniem tot en met cadet. Op de wedstrijden georganiseerd door het VBRSF (Vlaams Brabantse Rolschaats en skeeler federatie) was er al een goede opkomst. De aantallen van op de training bewijzen nog maar eens dat er wel degelijk interesse is in dit soort van samenwerking.

Meteen afgesproken om ergens in februari nog eens een training te organiseren, maar dan in Heverlee. Datum moet nog worden vastgelegd maar gaat naar alle waarschijnlijkheid op een zondag zijn.

Als coach van een andere club is het wel eens leuk om de jonge renners van de andere clubs te zien trainen. Voor de renners is het gewoon plezant om eens samen met hun concurrenten een een training af te werken en natuurlijk de wedstrijdjes op het einde van de training is waar ze het allemaal voor doen!

Schitterend initiatief, laat ons zo proberen verder te werken en hopelijk het aantal renners terug de hoogte in te krijgen. Alvast bedankt aan de renners uit Zemst, Tienen en Heverlee om zo massaal aanwezig te zijn, ook de begeleiders die er hun tijd in hebben gestoken en dit hopelijk blijven doen!

Slus

Geen opmerkingen: