maandag, januari 26, 2009

Seizoensverloop

World games dit jaar worden gehouden in Kaohsiung,Taiwan. Ferre heeft enkele dagen geleden bevestiging gekregen dat hij mag gaan, samen met Wouter Hebbrecht. Spijtig voor Kwinten want hij en Ferre hadden zich geplaatst voor de world games dankzij hun resultaten op de piste van het afgelopen Wk. Hoe raar het ook is ,zijn die plaatsen dus niet op naam en beslist het BOIC hoe deze worden ingevuld...

Photobucket

De wedstrijden daar zullen beslist worden op een 200m piste en gaan over 3 dagen (17,18,19 juli) het EJK -EK in Zandvoorde volgt dan 2 weken later. Is nog allemaal een "redelijk" ver van men bed show, maar toch iets om al rekening mee te houden bij de planning van het nieuwe seizoen. De wedstrijdkalender ligt al vast. Voor de komende weken staat er dit op het programma:
  • 21/22 februari : Internationale indoor in Evergem
  • 23/27 februari : Clinic Renee Hildebrand + wedstrijd VBRSF
  • 28 februari : Vertrek op trainingscamp naar San Jose , USA (Maarten, Bart en Ferre)
  • 11/15 maart: Wedstrijd in Cartagena, COL (Bart en Ferre)
  • 4/10 april: Jaarlijks trainingscamp in Spinea, ItaliĆ«
  • 11/13 april: wedstrijd 3 pistes
Stillekes aan komt het seizoen dichterbij, als het weer nu ook nog wat wil meewerken kan er hopelijk nog meer geskeelerd worden. Na de sneeuw"pret" is het nog gene vette geweest om er eens duchtig de pees op te leggen. Met de trainingsstages in het vooruitzicht staat er in ieder geval nog een hoop arbeid op het programma, zodat ze zeker klaar zijn voor de eerste "echte" wedstrijd v/h jaar.

Slus

Geen opmerkingen: