dinsdag, januari 06, 2009

Update

Al een tijdje aan het schrijven op men blog maar het komt maar niet tot publiceren. Misschien later nog als ik nog even tijd krijg om het één en ander aan te passen...


De almachtige Bill Begg heeft 2 artikels geschreven voor http://www.speedsk8rs.com/. In het ene heeft hij het over de nakende? (oktober 2009) vergadering van de IOC leden die beslissen over welke sporten er worden opgenomen bij de OS.


In zijn 2de artikel heeft hij het over de "who was who in '08". De grote namen van het voorbije jaar, niet echt interessant om lezen, iedereen weet wel wie wat heeft gepresteerd, maar hetgene hij over de ontgoochelingen van het WK '08 schrijft is interessanter ,of laat je misschien even nadenken over al de rest wat hij schrijft (voornamelijk het laatste).


"A red hot favourite in the time trials, Wouter Hebbrecht went home with only?? two bronze medals."

Als 2 bronzen medailles op het WK een ontgoocheling zijn, dan mag het grote deel van het peleton ontgoocheld naar huis gaan. Daarbij nog geen rekening gehouden met zijn 2 schitterende gouden plakken op het Ek, is het misschien toch wat voorbarig om te zeggen dat hij 2008 al vergeten zou zijn. In 1 ding zal hij zeker gelijk hebben, met het seizoen dat voor de deur staat is iedereen met andere dingen bezig; zijnde het nog beter doen dan het jaar ervoor!!
Slus

Geen opmerkingen: