vrijdag, januari 09, 2009

Les cles du sprint

Via de website van Rollerenligne, vind je een artikel van Yann Guyader, "Les cles du sprint". Het is wel en "francois", maar dat kan geen probleem zijn (voor de meeste).

Via dezelfde website ook volgende link: http://www.ek2009.be/ jammer genoeg is onderstaand het enige wat er tot nu toe te lezen staat.

"Hier komt binnenkort de website voor het Europees Kampioenschap in-line skating 2009 ingericht door Zwaantjes Roller club Zandvoorde – Oostende. "

In Nederland zijn ze natuurlijk volop aan het schaatsen nu, met vooral veel overwinningen van schaatsers die in de zomer op skeelers staan. Shane Dobbin die in zijn 2e jaar lange baan schaatsen al zijn eerste marathon bij de A's wint. DJ Nation die bij de B's wint en nog maar net op schaatsen staat. Natuurlijk heb je dan de "Bekende" Nederlanders, Sjoerd (net kampioen geworden) Huisman, Ingmar Berga, Roy Boeve, Carlo Timmerman, Willem Hut, zo kan het nog wel even door. Als je naar die uitslagen kijkt dan valt toch op dat de renners met een skeerverleden het toch vaak goed doen. Kijk nu al uit naar de OS in Vancouver, welke skeeleraar gaat er daar voor Olympisch goud zorgen...

Op de leuke website van Rollercourse staat er een interview met Scott Arlidge. Hij praat er over de manier van trainen en over "zijn" Zepto team. Op de Zepto pagina's vind je ook meer nieuws over het verloop van de Nieuw-Zeelandse kampioenschappen.

That's it, later meer

Geen opmerkingen: