vrijdag, september 19, 2008

Racen op circuit van Zolder

De meeste van onze club kregen van de voorzitter een uitnodiging in de bus om op woensdag 24/09 naar het circuit van Zolder te gaan vanwege de nieuwe fietsverlichting die daar geïnstalleerd is rond het 4km lange parkoer. Voor ons kan dit misschien een leuke vervanging zijn voor Haasrode 1xper week zodat de jongere renners tenminste veilig hun km's kunnen afwerken. Hier nog eens de mail verstuurd door de mensen van Roll'on.

"De provincie Limburg investeerde in verlichting voor het circuit van Zolder. Op woensdag 24 september 2008 wordt deze officieel in gebruik genomen. Onderaan vinden jullie de uitnodiging die hiervoor verstuurd werd.

Lees deze eens aandachtig: men heeft het er uitsluitend over FIETSEN.

En wat met het inline-skaten?

Ik belde naar de bevoegde instantie en daar vertelde men dat inline-skaters ook welkom zijn. Blijkbaar waren ze ons vergeten of vonden ze onze sport niet de moeite waard om te vermelden.

Vind je dan ook niet dat het hoog tijd is dat hier iets aan gedaan wordt? Dat het inline-skaten au sérieux genomen wordt? Op 24 september zullen er tal van politici, perslui, ambtenaren e.a. aanwezig zijn. Daarom deze oproep aan alle skaters:

Kom op woensdag 24 september vanaf 19 uur naar
het circuit van Zolder! Breng andere skaters mee!
Dit is het HET moment om ons te laten zien!

Alleen zó kunnen wij bijdragen tot een mentaliteitswijziging bij de personen die de touwtjes in handen hebben, alleen zó zal men rekening houden met skaters bij het aanleggen van nieuwe fiets-/skatepaden (voldoende breed, goede asfalt), alleen zó zal er misschien ooit sprake zijn van een Limburgs skateroutenetwerk, enz…
Dus: tot de 24ste!!!"

Krantenartikel dat werd verspreid samen met de uitnodiging. Dus, bij droog weer met zijn allen op post op woensdag 24 september om 19uur op het racecircuit in Zolder.

Laters

Geen opmerkingen: