donderdag, augustus 28, 2008

Tijdenspel

Zoals vaak op de wereldkampioenschappen worden er hier en daar tijden op het net gegooid, om oorlogje te spelen.

Vandaag hadden we op Tienen training wegens een bezette "piste" in Kessel-lo. Daar deden we na een kalme training om te eindigen nog enkele vliegende 200m's. Bart klokte zijn eerste poging af op 15"13 wat voor de piste in Tienen een nieuw record is, (toch zeker van mijn renners), wel goed nieuws, sinds het vorige op 15"35 stond, maar nog beter nieuws was het feit dat de Bart 2 bochten moest bollen vanwege het schuiven (piste in tienen is een echte wielenvreter), dus het kan nog wel harder en dat is zeer positief...

Ferre is ook aangekomen in Gijon (gisteren) hij heeft al direct op de piste kunnen rijden, piste voelt redelijk zwaar aan, zeker de eerste maal dat je erop rijdt. 2 trainingen vandaag gingen al een pak beter. Ferre heeft een redelijk goed gevoel met de matter wielen, maar zoals altijd zijn er een pak prototype wielen uit die niet iedereen ter beschikking heeft, die het misschien wel beter doen...

Ferre had ook slechter nieuws , voor de Belgen die op 1september vertrekken. Op woensdag 3 september is er geen training mogelijk op de piste van Gijon wegens voorbereidingen voor de openingsceremonie. Dit wilt zeggen dat de Belgen dus 3 pogingen op de piste van Gijon krijgen.

We weten al wel met welke landen dat zal zijn (Argentiniƫ, El Salvador, Honduras, Chile zijn de meest voorname) de trainingstijden vind je hier.

Nederland is ook vertrokken lezen we op de site van Skatepodium. Nog 4 dagen voor het vertrek van de Belgen en nog 7 dagen voor de start van de wedstrijden, THE GAME IS ON!!!

slus

Geen opmerkingen: