vrijdag, augustus 01, 2008

Post EK's post

De jongeren en senioren EK's zijn nu allebei voorbij. Even terug wat rustiger in blog-land. Dit weekend staan er weer enkele "normale" wedstrijden op het programma. Zoals de Univé competitie in Otterlo op zaterdag. De wedstrijden voor de GBC in Juterborg met een afvallingswedstrijd op zaterdag en een marathon op zondag. Zondag heb je dan ook een manche van de WIC in Zurich.
In Italië staan de nationale pistekampioenschappen op het programma. Deze moeten voor de toppers een ticket opleveren naar het WK in Gijon. Hier vind je alvast de eerste uitslagen+ foto's.
Wat moet je doen wanneer je tussen trainingen en wachten op de start van het WK tijd over hebt. Wel je zou misschien met een blog kunnen beginnen en daar je dagdagelijkse bezigheden en ideeën op neerschrijven. Wouter doet het in het engels en op volgend adres:

http://wouterhebbrecht.blogspot.com/


Vooral zijn laatste "entry" is zeer de moeite om eens te lezen, je moet natuurlijk wel Engels kunnen en omdat we er niet genoeg van krijgen heeft Skate-tv.de nog eens een special gemaakt over zijn winst op de 300m.

Op de site van Fedepatin zie je hoe een ideale voorbereiding op een WK verloopt. De renners van "team Colombia" zijn nu bijna 40 dagen samen in de hoofdstad (Bogota), op hoogte, waar ze een gevarieerd programma afwerken. 8 dagen voor de start van het kamioenschap komen ze dan aan in Gijon.

Op het voorbije kampioenschap in Gera waren de matter-wielen weer serieus in de meerderheid. In schril contrast tot de Bont wielen waarover men de meest waanzinnige verkoopspraatjes leest, die dan nog eens gehyped worden door enkele goede renners en een coach, maar op het moment van de waarheid toch tekort schieten.

Volgens skatepodium zijn de witte EMT's van Matter en de gele de wielen voor het aanstaande wereldkampioenschap in Gijon. Dit zegt toch Ronan Sanchez de renner van Powerslide-skatemill die daar zijn thuisbasis heeft.

Slus


1 opmerking:

Anoniem zei

over italiaans kampioenschappen, 15 km afvalling dames afgelast en wordt herreden op zaterdagmorgen.. de lichten waren uitgevallen halfweg wedstrijd..
groetjes kirsten