zondag, maart 23, 2008

Trois pistes

Trois pistes is deux pistes geworden. 1e dag is volledig ondergedompeld in het "zonnige" Franse weer! Regen, dus. Op zich vind wel een jammerlijke zaak. Je rijdt 1000km en meer om bij goed weer 3 finales te rijden wat op zich al weinig is. Als daar dan nog een wedstrijd van wegvalt worden het wel bitter weinig koersen. Op de site van Mundopatin vind je enkele foto's van het verzopen Pibrac.

Via Patincarrera vind je de resultaten van de Tampa classic terug (indoor gedeelte, outdoor is vandaag). Wonder boven wonder is het eens niet Joey Mantia die wint, maar ene Justin Telly. Justin wie? Is degene die enkele weken geleden met Ferre de vloer geveegd heeft in de Inline Madness invitational. Toch gene sukkelaar precies...

Verder doen Alexis Contin en Kalon Dobbin het niet slecht op de indoorwedstrijden. Iets wat toch een zuiver Amerikaans gebeure is.

Op de cadomotus blog vind je nog enkele leuke dingen. Bovenstaande dames zijn in Australiƫ zich aan het voorbereiden op het komende seizoen. Ze trainen en wonen daar bij de (bonds)coach van hun ploeg Desly Hill. De post eronder zie je nog alle teams dat cadomotus ondersteund, waaronder verschillende Belgen.

Veder nog de aandacht op de website van het Stadler Racing team.

De site van Paolo Marcelloni heeft ook een update ondergaan. Oa enkele mooie filmjes van het tijdrijden in Colombia vorig jaar. Check it out.

De website van de Italiaanse natinale bond FIHP heeft ook een nieuw kleedje gekregen. Je vindt er een leuk stuk met didactisch materiaal en studies terug.

Tot zover het snelle nieuws, hopelijk wordt er vandaag gereden in Valence en hebben we straks enkele puike Belgische prestaties om over naar huis te schrijven.
slus

5 opmerkingen:

Kevin Van Lancker zei

Hi Jelle,

Op trois pistes ging de ronde dat Joey 3x de wedstrijden in Tampa domineerde. Resulaat: 1-1-en 1x met een ronde voor.

Binnen 10 dagen worden ook de eerste tests op de nieuwe Answer wielen gedaan.

De wielen zijn beschikbaar in 100mm vanaf volgende maand, en 110mm in Mei.

follow www.oranaworld.com

gr
Kevin

Itachimaru zei

Nadat hij slaag gekregen had tijdens de indoor wedstrijden van ene Justin Telly, was het aan zijn stand verplicht om uit te pakken. Je kan dat allemaal volgen iets lager... effe kijken

Anoniem zei

wel pittig detail:
indoor reed joey op answer wheels
outdoor op Matters...

Itachimaru zei

Is het u ook al opgevallen??? Hoe zou het komen denkt ge? Zelfde vraag gaat op over het winnen van die Justin Telly op Matters indoor en de answer boys op answer...

Probleem is dat er zo weinig wielen van in omloop zijn, ook in de us en dat die alleen aan de teamrenners gegeven worden en die gaan het natuurlijk niet verkondigen dat ze slecht zijn.

Nu moet ik wel zeggen dat Bart met zijn Answer wielen hier binnen heeft gereden en er wel content van was. Natuurlijk is hier niet hetzelfde als daar. :D Ge begrijpt het wel.

Ziet er ook naar uit dat we het verschil nog niet direct gaan kunnen testen want ze zijn nog niet direct voor Europa, laat staan de 110mm is zo al moeilijk genoeg.

mvg

Jelle

Kevin Van Lancker zei

Hi Anoniem, Jelle,

Het klopt dat Joey en andere Answer team renners op Matter reden.

Eenvoudig te verklaren door het feit dat er momenteel GEEN Answer OUTDOOR wielen beschikbaar zijn.

De Indoor wielen wel. Zij zijn ook voor ieder van jullie te koop. Het team heeft zelf GEEN wielen, vandaar dat we momenteel nog beroep doen op Matter wielen, daar dit een product is waarvan de rechten nog bij Doug Glass (Nistevo aka Luigino Racing aka Matter USA) liggen. En dit nog tot juni.

Voor de rest laat u best de huidige commentaren langs uw oren passeren, want ANSWER wheels spreekt binnenkort gewoon voor zichzelf. En dan geef ik u terug het woord.

Groeten
Kevin