maandag, maart 17, 2008

Back in town

Vandaag ergens rond 18uur landt Ferre op Zaventem. Juist geen 7 weken in de US gebleven. In de US enkele wedstrijden meegepikt. Zelf even naar Colombië overgevlogen om de wedstrijd in Cartagena mee te doen. Redelijk lange periode. Om die reden en de jetlag (9uur verschil) staat hij ook niet aan de start van 3 pistes. Maarten, Bart, Hanne, Yannis, Fam. Klein en Vera wel. Inschrijvingen 3 pistes vind je ook hier. Al staat nog niet iedereen op de lijst.

Nu hoeveel invloed die stage gaat hebben op de vorm gaan we pas in de loop van het seizoen zien. Blijft natuurlijk een voordeel van elke dag buiten te kunnen trainen in normale omstandigheden. Thuis zitten de trainingsmakkers ook niet stil. De laatste dagen vliegen ze over het trainingsparkoer in Haasrode met tijden onder de 4 minuten gedurende verschillende ronden. Wie het parkoer in Haasrode niet kent, het is behoorlijk snel. Zijn gemiddelde van rond de 39km/h, onder hun 2 met 1 serieuze bergop in de omloop van een kleine 2.4km.

Op de piste van Tienen reden ze op de training vlotjes ronden van 15"98,16"00 en 15"97. Niet slecht voor maar de 2de training op de piste. Kwestie van voor 3pistes toch nog wat extra snelheid in de benen te krijgen. Het zal daar weer knallen worden, maar we zien wel wat het wordt. De accenten liggen niet direct op de openingswedstrijd...

Die andere grote wedstrijd GG is ook al een inschrijvingslijst van te vinden.

Ziet er in ieder geval voor beide wedstrijden al zeer interessant uit.


Wordt vervolgd.

5 opmerkingen:

Huub80 zei

hey,

ik vroeg me eens af of je wat kan lossen over dat "trainingsparkoer in Haasrode".
ik ben dan wel niet echt van de buurt, maar ik lees dat het wel een ideale training is daar, met die bergop, een snelle track, ..

bring it on! ;o)

greetz,
keep up the good work!

Itachimaru zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Itachimaru zei

Hey Huub,

Indien het donderdag droog is laat ik het parkoer eens filmen dan heb je een idee hoe het eruit ziet. Is ideaal om te trainen.

Goede lengte 2.4km, verschil in reliëf (2 hellingen, grote van een 150 a 200m en kleintje van een kleine 40m), het leukste om er te trainen is dat er juist over de ganse lengte nieuwe asfalt ligt. Je vliegt er echt over.

Enige nadeel is dat het een industrieterrein is en je natuurlijk moet opletten voor wagens, al zijn het er rond ons trainingsuur bitter weinig.

Probeer iets online te zetten binnekort dan heb je een idee.

mvg

Jelle Spruyt

Huub80 zei

schitterend!
als ik eens de tijd heb en ik ben welkom wil ik dat wel eens tjecken.. ;o)

Ik ben geen pro zoals jullie maar zou het wel graag zijn
lol ;o)

Neen, ik rij graag km-ers en kick op snelheid.. betere combi is er niet denk ik..

ps: je hebt een schitterende keuze van muziek! Love it everytime i come here!

greetz,

Itachimaru zei

Je bent altijd welkom. We maken er bij ons geen probleem van om niet-leden te laten meetrainen.

"Hoe meer hoe beter", al moet je er natuurlijk wel rekening mee houden dat het wel al redelijk snel gaat, maar misschien kan je met de dames meerijden, of tijdens de opwarming.

We zien wel laat maar iets weten wanneer je er zin in hebt, misschien mooi weer afwachten? Laat maar iets weten.

mvg

Jelle Spruyt