vrijdag, maart 28, 2008

Pasen-->Italië-->Pizza-->skeeleren
Photobucket

Zoals elk jaar gaan we op stage naar Spinea. Het weer daar ziet er al iets beter uit dan de laatste dagen hier in België en afgelopen weekend in Frankrijk. Boven zie je dus een gif van de pistes waar we op gaan rijden. 1 staat er wel niet bij en dat is de overdekte piste van Spinea. Deze gebruiken we alleen maar in noodgevallen (regen) want is nogal aan de "glettige" kant.

Dit jaar gaan we met een "iets" grotere groep als de andere jaren. Buiten de leden van RSC Heverlee krijgen we ook de renners van het ORANA TEAM mee. Daarbij nog 2 leden van de BEMOG ploeg. Nog een renner van RSC Tienen en dan nog een verdwaald RSC Heverlee lid dat al in Italië woont (en dringend contact moet opnemen met mij).

Grote groep dus, (grootste in jaren) zelf zo groot dat enkele mensen moesten thuisblijven, misschien volgend jaar. We vertrekken zondag 30/3 en komen terug zaterdag 5/4. Worden dus 5 dagen kei hard trainen en met al die goede renners kan het niveau alleen maar ontzettend hoog liggen! Het weer lijkt op het eerste zicht ook meer dan mee te vallen en van de pizza's weten we dat al wel enkele jaren.

Hierboven afgebeeld een "disco Volante" , zeker een aanrader voor de nieuwkomers en als ge uw stuk ni opkrijgt er is altijd wel een vrijwilliger te vinden om voor vuilbak te spelen. De "etiquette" zegt wel dat je deze eerst aanbiedt aan degene met het meest anciëniteit in het pizza eten/op stage gaan...

Voor degene dat met het busje vertrekken zondag, vergeet niet dat het uur verandert en dat je dus vroeger daar moet zijn (fam. Fierens!!!).

Ik probeer (misschien niet) elke dag iets over onze bezigheden online te plaatsen. Zeker als er één iemand tegen de grond slaagt, zijn altijd toffe berichten voor het thuisfront :-).

Slus

1 opmerking:

Huub80 zei

geniet er van zou ik zeggen!
dat het maar eens allemaal goed deugd doet daar! ;o)

we zullen wij hier maar met dat kl*te weer verder doen..


enjoy!!!!