dinsdag, maart 25, 2008

1 piste en 1 route

De uitslagen van 3 pistes staan online.

De renners van Heverlee deden het meer dan behoorlijk:

Christelle Klein 31ste op 34, Vera Huys 22ste op 77 (val) , Yannis Vandebeeck 10e op 82, Katia Klein 11e op 89 (val), Anneleen Swings 36e op 89 , Hanne Wouters 55ste op 73 (val) , Bart Swings 1e op 92, Maarten Swings 21ste op 70.

Foto's vind je op Mundopatin.

Nu als je naar de resultaten in 3 pistes kijkt zie je vooral veel Franse renners en Duitse. Wij Belgen gaan nu ook al enkele jaren naar Zuid-Frankrijk. De Italianen daarentegen doen dit veel minder. Hier en daar zijn er enkele clubs die wel de oversteek wagen, maar de meeste Italiaanse toppers blijven weg uit 3 pistes. Eén van de redenen daarvoor zijn het grote aantal valpartijen, die vroeg op het seizoen wel eens de nodige problemen kunnen opleveren. Gevolg daarvan is dat het niveau in de jeugdreeksen gevoelig gezakt is. De Franse jeugd is al jaren niet meer het niveau van wat het vroeger was, gelukkig hebben de Duitse coureurs het gat wat opgevuld.

Met iets minder als 1000 deelnemers blijft het een mooie wedstrijd met een hoop renners, belangrijke voorwaarde is dan toch dat het weer meezit. 1000km voor 2 wedstrijden vind ik toch wat erover.

Foto's hieronder uit de camera van Eric VDB.: Team Orana in actie.Photobucket
Photobucket
Photobucket

greets

5 opmerkingen:

Kevin Van Lancker zei

Hi Jelle,

2 koersen op een 3 daagse is inderdaad weinig. Echter heeft niemand het weer in de hand, en blijft het altijd leuk om de uitstap te maken naar Frankrijk. Een goede voorbereiding op het seizoen en nog eens het gevoel te hebben van een parabolische piste.

Alle belgen hebben het goed gedaan, je spreekt niet over Jens Maertens die bv zijn laatste koers gewonnen heeft, Davy die 10e was op de afvalling (en wellicht nog beter had kunnen doen) en zijn ontsnapping op 1,5 ronde voor het eind. Verder het top resultaat van het Orana Racing Team, met ook Jore voorin, bijna een 1-2-3. Bart had het nog een beetje last van de Portugees die hem zijn eerste EK ook een streek had gelapt. Maar, het team heeft het netjes afgewerkt.

Als ik morgen in Dublin arriveer, zal ik een hele hoop fotos posten, alsook over de nieuwe methode die Luigino gebruikt voor het maken van afdrukken. De methode die ik zelf zal gebruiken vanaf Gross Gerau.

Je leest meer op www.oranaworld.com vanaf morgen!

groeten
Kevin

Itachimaru zei

Ik spreek ook niet over Sandrine Tas, Nymphe Ceuleers, Sander Corne, Niels Provoost, Kwinten Tas, Jasper Corne, Jens Provoost, Gebr. Bailly, Yannick Verleene, Suzanne Van Praet, ik denk dat ik er nog wel verschillende mis... maar aangezien iedere club zijn blog of website heeft laat ik het aan die mensen (zie blog zrc en Fratelli) om het nieuws van 3pistes te verkondigen.

Het gevoel van de parabolische piste?? Volgende week gaan we in Italië het gevoel op de piste wat aanscherpen, wordt moeilijk om dat in 3 (in dit geval 1) dag te doen. Daarbij met de regels van de Firs die een uniforme piste willen, gaat het binnenkort gedaan zijn met de EK's en WK's op een parabool.

Die methode dat je bedoelt heb ik begin dit jaar hier al eens aangebracht. Wel op de hoogte blijven hé, Kevin!

In ieder geval een goed resultaat voor uw ploegje. Alhoewel de echte testen nog moeten komen, de wedstrijden in 3 pistes waren meer tegen elkaar als tegen sterke tegenstanders (buiten die Diogo dan wel).Binnen 2 weken in Bologna en de week daarna? in GG zullen we zien hoe de kaarten liggen.

Je leest het vandaag op www.trainig-news.blogspot.com ;-)

Slus

Kevin Van Lancker zei

Hi Jelle,

Je hebt inderdaad verteld over een nieuwe technologie.

Je kan vanaf vanavond de fotos en het filmpje zien. Dat zegt iets meer dan 'een nieuwe technologie'. Je komt in de buurt van het scanning principe gezien ALLE details in de afdruk staan. Alleen kan je met de scanner ook automatisch de 'vlezige delen' onderscheiden van de harde delen en kan je dus het procede versnellen om van de afdruk tot de leest te komen waarop uiteindelijk de schoen wordt gebouwd.

Er staat nog meer vernieuwing te wachten voor 2009 wat betreft productie en design van schoenen.

Dus, inderdaad, voor het echte nieuws komt u eventjes langs op www.oranaworld.com ;)

Mijn mannen deden het inderdaad super afgelopen weekend, maar ook enkele andere renners lieten zeker niet ontgoochelen. Vandaar mijn bericht.

gr
Kevin

Itachimaru zei

Moet eens goed in de uitslagen kijken dan. Misschien de Fratelli Bril afzetten dan zie je een knappe prestatie van Sandrine Tas, Vicky JAcobs, inge Vangysel, Siemen Tas, Hilde Govaerts en dan vergeet ik nog wel een deel renners. DUs als je enkele goede prestaties nog wou vermelden hoorde die daar zeker bij volgens mij. Natuurlijk zijn die van een andere club...

Kevin Van Lancker zei

neen hoor. ik heb helaas niet alle koersen gezien. Ik was er nl met nog meer bedoelingen. Uiteraard moest je de rest gewoon ook vermeld hebben. Iedereen ziet graag bevestiging van een goed resultaat. Hoe was je zelf..

anyway. hier hebben we genoeg over gepraat (onder ons)

gegroet