dinsdag, februari 19, 2008

Veel nieuws

Volle 6 dagen geleden dat ik nog een post heb gemaakt. Vandaar lange post

Op de website van teamrollerblade lees je verschillende interviews met de nieuwe leden en de blijvers in het team. Zangarini Francesco, Diego Rosero en Catherine Penan.

Foto van de powerslide website. Zijn genomen op de wedstrijden van Mar del Patin in, Mar del Plata, Argentinië. Op diezelfde plek ook gereden een 11 jaar geleden (WK 1997) Ik heb er goeie herinneringen aan overgehouden voor sommige was het iets minder.
Het befaamde "El Brasero" restaurant heeft bijna de ganse ploeg met een lopend gevaar opgezadeld. Nog info via patincarrera in het spaans natuurlijk...

Verder zie je via rollershots ook nog foto's van de Merced wedstrijd waar Ferre en Wouter hebben deelgenomen. De foto's zijn (c) dus ik laat ze maar staan voor ik een boze mail krijg :-).

Hier de links naar de pagina van de foto's. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en de rest bekijk je zelf maar.
In Italië de nationale strijd om de indoor titels vorig weekend. Resulaten vind je hier. Een feit dat bij sommige "misschien" wat onrust opwekt is volgende uitslag. De seniors heren krijgen een "ferm" pak slaag van een 1e jaar senior (Marco Rebagliati foto) op de 5km puntenkoers. Maakte vorig jaar deel uit van de sterke Italiaanse junior ploeg. Hij was dan nog één van de "zwakste" uit die ploeg. Om maar even te zeggen hoe sterk die ploeg was (en is want verschillende renners zijn/waren 1e jaar) en hij heeft er niet de minste geklopt op die wedstrijd. Foto's vind je via Pattinlandia (foto boven) en Cristiano Mariani.

In Duitsland is men bezig met een 2 de marathoncircuit op poten te zetten. Naast de GBC gaan we nu ook de GIC (German inline cup). Lees via Skatepodium of via de blog van Andrew Kraft.
Via de blog
van Andrew Kraft zie je ook nog eens de filmpjes van de GBC races van vorig jaar.

Nicole Begg heeft nu via de Inline planet ook een eigen blog uit de grond gestampt. Haar eerste wapenfeit heet "Destined to Skate".

Via de website Patincarrera kun je de verhalen volgen van de wedstrijden in Cartagena. Ferre en Wouter nemen daar deel (samen met nog een hoop andere europeanen). Ik zal proberen jullie op de hoogte te houden van de wedstrijden daar. Ferre is vandaag aangekomen en het was daar bloedheet (38°). Dat beloofd dus voor de wedstrijden. Via fedepatin vind je het programma.

Nele Armee zegt het schaatsen nu even vaarwel en gaat binnenkort weer op de skeelers staan. Je kan het allemaal lezen op haar website.

Wel genoeg voor vandaag

Greets

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hey ff reactie op die indoor.. dat is echt geen indoor gelijk bij ons.. deze eerste jaar senior heeft puur geluk... is gewoon vertrokken en heeft ronde gepakt terwijl de anderen liever elkaar de bocht uitduwen... elke ronde viel er wel iemand... dus deze eerst jaars is echt niet de sterktste... de beste waren nog altijd zangarini, presti, zanetti, triberio,.. ach ja die van altijd zeker e...
groetjes kirsten

Itachimaru zei

Tja als x-honden vechten voor een been... Puur geluk zou ik het dan ook niet echt noemen. Heeft bij de junioren al wel bewezen dat het gene pruller is. Zullen wel zien wat er verder nog van komt...

Iedereen heeft een beetje geluk nodig tijdens de wedstrijden.

greets