dinsdag, februari 05, 2008

Clinic met Renee Hildebrand groot succes!

Sinds maandag is er in de Leuvense Sportoase voor het 3de jaar op rij een clinic onder leiding van niemand anders dan Renee Hildebrand. Maandag waren er 61 deelnemers, vandaag kwamen er nog eens 4 bij en waren het er 65 dus. Sommige hadden het misschien liever anders gezien, maar blijkbaar zijn er nog meer dan genoeg renners die iets willen bijleren!

Maandag was het ook op de regionale zender ROBtv. Heb het ook opgenomen maar ben nog wat aan het knoeien om het online te krijgen, later misschien. Vandaag waren er al verschillende met pijnlijke voeten en beginnende blaren. Niet iedereen gewoon van 4.5uur op de skeelers te staan.

Op de 1ste dag was er al een eerste slachtoffer gevallen tijdens het starten werd er met een onderstel over zijn ooglid gestreeld. Slachtoffer de oudste (skeeler) Swings. Natuurlijk heb ik daar met de gsm een foto van getrokken!! :D


Maarten Swings

Nu ik toch bezig was met foto's van GSM te halen, kan ik niet anders dan mijn 2 super coole katten ook eens online te zetten. Wit/rood (Rossi) , Zwart/wit/grijs (Spinny).

Grow Inline Speed, is een website die als doel heeft het inline skaten meer populair te maken. Nu wat daar op het eerste zicht interessant aan is , is het feit dat er een interview opstaat met Renee, een renner en een ouder van haar club.

Verder nog de resultaten van de Trofeo Terras do Infante 2008 in Portugal. Niet de grote opkomst (grote namen) van vorig jaar, wel enkele belgen. Britta heeft daar de wedstrijden gewonnen en dus ook het klassement. Kirsten Van Lancker was 9de rijdend voor haar Italiaanse club Spinea.

Dat is het voor vandaag, misschien morgen wat foto's trekken van de clinic.

Greets

Geen opmerkingen: