zaterdag, februari 02, 2008

Trouble in WIC-paradise

Yep, er zijn problemen met de nieuwe IGUANA think-tank. Blijkbaar is het aantal renners in een team gezakt van 5 naar 4. Daardoor komen heel wat teams in de problemen. Verschillende teams zijn dus al met 5 man. Zou dus kunnen dat er enkele renners op straat staan binnenkort. Ook de WIC in Mainz is afgelast/geen WIC meer. Alles zou moeten worden bevestigd door de newsletter die uitkomt binnenkort. Nu de info komt dan toch van een zeer goede bron (Begg).

Zelf allemaal eens lezen kan je op het bont forum.

Leaving on a jet plane. Ferre vandaag vertrokken naar de US voor een goeie 7 weken. In tegenstelling tot wat er op de teampagina staat gaat hij niet naar Florida, maar naar San Jose. Wie woont er dan in San Jose?? Jawel, Mr. Hebbrecht woont in San Jose en daar is hij dus naartoe. Binnen enkele dagen gaat ook Bart die richting uit. Ferre en Bart gaan daar dan ook meedoen aan een indoor wedstrijd.

Ik zal proberen jullie op de hoogte te houden van de resultaten daar en misschien wel enkele foto's van de wedstrijden.

Voor de rest weinig nieuws. Renee komt morgenvroeg om 8uur aan op Zaventem. De rest van de dag zal waarschijnlijk uitslapen worden .

Gisteren natuurlijk DE vergadering geweest. Tekst en uitleg van de man in kwestie zelf. Zelf niet aanwezig kunnen zijn, maar ondertussen wel uitgebreid gebriefd :-D. Vandaag ook opvallend meer bezoekers dan gewoonlijk op een zaterdag. Zal met het slechte weer zijn zeker...

Nu over de vergadering zelf heb ik eigenlijk weinig te zeggen (grote shock). Na de uitzetting van Johnny was er wel een beter zicht op het het programma. Hier en daar nog wel wat onduidelijkheden, maar de algemene trend was toch positief (spreek voor Heverlee natuurlijk, van de rest weet ik niks).

Eén uitspraak die toch wat stof deed opwaaien. "Beter doen als vorig jaar is niet mogelijk". Ben ik niet helemaal mee akkoord en blijkbaar sommige mensen in de zaal ook niet. Nu afhankelijk van het budget dat voorhanden is denk ik dat we zeker op de jeugdkampioenschappen het nog beter kunnen doen. Ik denk dan vooral aan Siemen Tas en de Brugse shorttracker (naam kwijt sorry). Bij de 2de jaars kadetten zit volgens mij een enorme hoop talent. De kleinste van Tas, Delphine (Brugge), de 2 rensters van Zemst, Vera van bij ons. Dan vergeet ik nog de scholieren dames en een hele hoop ander volk. Juniors dames die misschien eens de kans krijgen om te bewijzen wat ze waard zijn. Ik denk dat we daar nog van zouden verschieten. Tuurlijk speelt $$ een grote rol...

Juniors jongens, bij uitstek onze sterkste categorie. Bart en Wannes die 2de jaar zijn en het vorig jaar al zo goed deden. Jore die erbij komt. Verleene die vorig jaar veel pech had, kleine Provoost :D, ... Kortom ik denk dat er toch nog progressie inzit en dat we daarvan uit moeten gaan en ik hoop dat Johnny dat ook doet.

We zullen het allemaal zien over een goede 3-4 maanden. Het seizoen is nog niet vertrokken, maar het komt wel aardig dichtbij...

greets

3 opmerkingen:

Anoniem zei

nog niet gemerkt dat Delphine haar club ITB-Brugge verlaten heeft voor Zandvoorde?

Arno zei

Mathias Vosté!

Itachimaru zei

Nog niet gemerkt dat ik geen anonieme post wil?? Zelfs niet in de comments!! En ja nu je het zegt, ik zag overlaatst nog iemand in het ZRC pak rijden die daar niet hoorde. Of het een goeie keuze is dat waat ik nog zo niet.