dinsdag, mei 25, 2010

Woordje uitleg a.u.b.

Volle week voorbij gevlogen sinds men laatste post. Kwestie van alles eens goed te laten bezinken. Bezoekers van de blog vooral bezig geweest met het plaatsen van reacties. Welke allemaal binnen de perken gebleven zijn, waarvoor dank.

Gisteren op de wedstrijd geweest in Heverlee. Wat ik daar zag was het volgende.

Vera had een kwetsuur opgelopen aan haar achillepees. Desondanks was ze aanwezig in GG en in Heerde. Jammer genoeg heeft dit haar blessure nog erger gemaakt. Gevolg was dat Vera niet kon deelnemen aan het BK.

Nu zou ik wel graag het verschil eens willen weten tussen Vera en Jore. Vera kreeg het label "onder voorbehoud" niet. Vera toonde nochthans afgelopen weekend dat ze ook recht heeft op een selectie. Zie bovenstaande foto en blog skeelernet. Sportieve verschillen zijn er volgens mij niet tussen de beide renners, zeker niet dit seizoen. Vera heeft reeds getoond dat ze ook in die selectie hoort, Jore gaat dit volgens het nieuwsblad nog doen op het BK marathon in Hakendover volgend weekend. Er zijn nog al selecties geweest met vraagtekens, maar deze stuurt de commotie toch naar een hoogtepunt.

Ben echt benieuwd hoe men dit verklaart en eigenlijk nog meer naar hoe men selecteert, want men vorige post ten spijt, mag selecteren geen kunst zijn. Niet wanneer je met renners en rensters zit die zoveel opofferen om een deelname aan de kampioenschappen te verkrijgen.

Slus

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nu de marathon achter de rug is,wanneer is dan de bekendmaking van de geselecteerden voor het EK-marathon?

Benieuwd welke namen daar te zien zullen zijn.

Itachimaru zei

Het BK-marathon moet nog gereden worden, dit weekend in Hakendover bij Tienen. Ik veronderstel dat er daar dan op gewacht zal worden, al is het natuurlijk niet bij de deur om een marathon te gaan rijden.