dinsdag, april 13, 2010

Heilige week...

"Settimana santa" eigenlijk een verkeerde keuze, want het gaat over 2 weken wedstrijden (Geisingen, Gross Gerau, Emmeloord, Oldebroek, Univé Skate-off Heerde) ,een heilige week is misschien wat overdreven, wat wel vaststaat is dat het voor ons een belangrijke week is voor de voortzetting van het seizoen.

5 wedstrijden op wereldniveau reden genoeg om een 1e piekje op de vormcurve te krijgen. De wedstrijd in Geisingen gaat ook een eerste kennismaking zijn met het niveau van de andere renners. Spannende tijden dus.

Programma van de wedstrijd in Geisingen ziet er als volgt uit. Leuke nieuwkomer daarin is de vliegende 200m, wordt de Dobbin sprint genoemd. Joey Mantia is reeds in Geisingen een clinic aan het geven en heeft daar gisteren op training een rondje 14.845 gereden. Juan Nabyb Tobon van Colombia deed het iets trager in 14.916.

Ze hebben daar een tijdopnamesysteem om u tegen te zeggen. Scorebord en al om de snelste rondetijden op te zien verschijnen. Wordt dus een leuke wedstrijd daar binnen 2 dagen.

Verder zijn er foto's opgedoken van onze stage in San Benedetto. De Zwitsers van zopf.ch waren daar ook en zijn zo vriendelijk geweest van enkele foto's te nemen van onze jongens.

(c) Skate4fun.ch

Meer foto's vind je via de volgende website. Met dank aan de fotograaf natuurlijk.
Verder is er nog in Rennes een WIC gehouden. Resultaat vind je hier. Knappe prestatie van Hilde Goovaerts (5e).
Rik Huys heeft de wedstrijd in Bologna herontdekt. Zijn verslag over de wedstrijden van Vera en Ellen vind je hier.

In het weekend verslag en uitslagen van de wedstrijden in Geisingen.

Slus

Geen opmerkingen: