woensdag, januari 23, 2008

Zepto Team

Het Zepto team heeft dan eindelijk zijn ploegopstelling voor 2008 doorgegeven. Einde seizoen vorig jaar ging men nog stoppen met skeelersponsoring, maar blijkbaar gaan ze toch terug door met 2 nieuwe namen. Nico Wieduwilt en Mathias Schwierz krijgen 2 NZL bij hun. Scott Arlidge en Rayon Kay (vroeger Athleticum en Inline center). Via de GBC blogger Andrew Kraft vind je een engelstalige versie.

Skeeleren gevaarlijk??? Collar bone breken?? Kan erover meespreken, al zag mijn er weg veel erger uit! (mietje). Peter Michael van Powerslide Phuzion is dus gecrasht en staat nu op internet stoer te wezen. Of toch niet :-)

De Answer boys winnen in de Tampa Classic. Uitslagen marathon. Verslag via Patincarrera.

En wie zien we daar??? Meer foto's via volgende link. (foto's Kevin Osborne??)

Via diezelfde link komen we uit op de myspace van SoSspeed. (heb ik geen Colombia pak in die maat??)

De nationale coach heeft samen met de VRB een planning opgemaakt voor het komende jaar en de verschillende elitetrainingen. Wel even schrikken. Dan denk ik even terug aan het interview van 20 november op skatepodium.

"Samen met de clubs en het comité zou hij graag een nieuwe structuur opzetten. “De hoofdcoach overziet het geheel, daaronder vallen de nationale trainers. Die sturen de regiotrainers en clubtrainers weer aan. De clubtrainers krijgen mijn respect. Zij vormen de basis. Zij stimuleren atleten en laten ze groeien richting het nationale team. Een nationale coach hoeft niet veel meer te doen. De scherpe kantjes er afhalen”.

Blijft er van dit verhaal nog veel over? Vrijdag 1 februari is er een toelichting op het opgestelde programma. Een heleboel vragen over dit vernieuwde programma.

Zullen ze wel eens op een ietwat later tijdstip stellen, voor het moment andere prioriteiten. Het begint er stillekes om te spannen,alles is klaar voor een bezoekje aan de kraamafdeling! Zou voor minder zenuwen krijgen...

Greets

Geen opmerkingen: