vrijdag, september 21, 2007

Weekend weer druk

Voor sommige is de rust nog niet helemaal gedaan. Bart en Ferre gaan dit weekend rijden in Mainz. De voorlaatste WIC.


Parkoer ziet er als volgt uit. Dit alles kan je ook volgen via de Duitse zender ZDF. De wedstrijd kadert dan ook in de "Inlinerdays beim ZDF". Programma vind je hier. Eerst is er het Duits kampioenschap ploegentijdrit over 10km. Zondag is het dan de WIC wedstrijd over 30 Km.


Vorig weekend was er ook al een wedstrijd in Duitsland. (zie lager) Kwinten Tas was daar de overwinnaar. Hieronder foto van Meisner van op de Zepto pagina.

Paolo Marcelloni heeft samen met Powerslide een boek geschreven over het inline skaten. Met name dan hoe techniek trainen.


Degene die Paolo niet kennen. Hij is enkele jaren geleden in HEverlee geweest en heeft toen al een "clinic" komen geven over het verbeteren van techniek. Hij is ook trainer van de Italiaanse nationale ploeg. Heeft ook zijn eigen site die voornamelijk op het aanleren van de nodige skeeler vaardigheden gericht is. Zijn boek is er voor het moment alleen nog maar in het Duits en Italiaans.

Zou over enkele weken ook beschikbaar moeten zijn in het Engels. Je kan het dit weekend al eens bekijken in Mainz en volgende week in Berlijn. Kostprijs is 50€, lijkt me wel iets interessant...

Verder werd er op het BIC nog een gerucht ontkracht en een nieuw gelanceerd?? We zijn in ieder geval benieuwd wat er van de teams gaat komen en of er belgen inzitten en hoeveel...

Greets

Geen opmerkingen: