zaterdag, september 08, 2007

Padova news

Was eigenlijk van plan even te rusten met het bloggen (begin school) maar kom, kan het niet laten!!

Ferre zit tegenwoordig in Padova voor de Internationale wedstrijd daar. Andere Belgen zijn Kwinten Tas, Meulders Bart of Wouter?, Britta Vantournhout,...

De wedstrijden begonnen daar al op donderdag jongstleden.

1ste afstand was een 3km, gewonnen door Zangarini, Saggiorato, Ferre 6de Kwinten 7de; Britta 2de

500m allebei eruit rond 10e plek, moeilijk parkoer om voorbij te steken..., Britta 5 of 6

10km punt/afvalling Ferre 4e = punten met 3e Kwinten 6?? eindtijd afvalling 14'24! Britta 2e

Tussendoor moest Ferre gaan spreken over het skeeleren in Belgiƫ. Coni Alther de man achter het Swiss inline gebeuren en president van de Zwitserse federatie had dit gevraagd samen met een hoop journalisten.

5km Ferre 7e , Kwinten aangetrokken en wou dan de Saggiorato trein blokken, maar werkte niet helemaal en de ganse hoop kwam er nog over.

Volgende afstand was de 1000m. Ferre en Kwinten gingen voor het vliegend wereldrecord (1'15" van Sanfratello). Ferre koers aangetrokken voor Kwinten, jammer genoeg Kwinten "gesnokt" aan de meet, anders zeker 2 of 3 geweest. Eindtijd van hun 1000m was 1'18" 3 seconden te kort.

20km afvalling Ferre 3e achter Zangarini en Saggiorato met een tijd van 29'40 (BR) Kwinten 7e plek, Ferre en Kwinten bijna al het werk op kop van de wedstrijd gedaan. Italianen rijden daar voornamelijk tegen de buitenlanders.

Laatste wedstrijd was de aflossing: Ferre, Kwinten en Meulders hebben de eerste plek gepakt! Kwinten in de eindsprint Zangarini en Peruzzo erop gelegd!

Morgen is er nog de afsluitende marathon. Bill Begg heeft op het bont forum ook wat geschreven maar dan vooral over zijn dochter...
Iemand sleutelhanger??? de shop Cube verkoopt deze. Moet wel naar Korea vliegen...

Info via de Inline skating Notebook.

Greets

Geen opmerkingen: