dinsdag, september 11, 2007

Weekend nieuws

Uitslagen van Padova zijn binnen. Bij de Seniors dames geen al te grote opkomst (16 atleten) waaronder 2 belgen. Britta Vanturnhout en Kirsten Van Lancker. Britta heeft er enkele mooie ereplaatsen gereden tegen oa Wereldkampioen Nicole Begg van NZL.

Bij de heren iets meer deelnemers (26) iets meer Belgen, Ferre, Kwinten , Bart en Hannes.

Vooral de juniors dames/ heren (4 en 7 deelnemers) was een triestige zaak. Nu dit was mede te wijten aan de wedstrijd die iets lager in het land gehouden werd met name in San Benedetto del Tronto.

San Benedetto mooie badplaats en altijd een mooie wedstrijd (vooral wanneer je tussen de wedstrijden in de zee kunt plonsen en op de trampolines de buurt onveilig maken) daar wil ik nog wel eens naartoe gaan!!!


Resultaten. Franse ster Yann Guyader was daar samen met Fabio Francolini en hebben daar de meeste prijzen weggekaapt! Foto's via Pattinlandia.

The Inline Planet heeft nog een mooi artikel over hoe het "overtrainen" (dus VEEL TRAINEN!!) tegen gaan. Tegen het te weinig trainen heeft men nog geen regeltjes gevonden...

Skatepodium heeft een interview met Pascal Briand en zijn verwachtingen voor 2010. Hij kiest resoluut voor het ijs en zal dus veel minder op de skeelers te zien zijn komende zomer.

Voila, korte update, volgend weekend is er voor Ferre een wedstrijd in Duitsland, ik hou je op de hoogte. Bart en Maarten komen normaal gezien alleen nog maar in actie in Berlijn en Köln.

greets

Geen opmerkingen: