zaterdag, maart 24, 2007

Winterslaap

Georgia meet

Die late post komt dus iets later als verwacht... Reden nog steeds geen definitief uitsluitsel over de nationale trainer. Terwijl sommige uit hun winterslaap komen en beginnen rond te prikken.

Een plezantere noot is dat ik de foto's van de San Bernadino race gevonden heb online. (alé Peter Doucet) op dag twee zie je Ferre en Wouter daar vrolijk rondhossen in de zaal.
Ik zou er een foto van online plaatsen maar jammer genoeg zijn ze beschermd...
Verder is er gisteren gereden in Las Vegas, Wouter houdt er de Belgische eer hoog en heeft met zijn levensgezellin de 'mixed' aflossing gewonnen. Ferre en Wouter waren hetzelfde aan het doen bij de 2xmen relay, ze lagen op een 3de plek totdat Feefee blijkbaar vergat dat je tussen potjes moet rijden als je wilt aflossen en zo kregen ze een DQ en was het wedstrijd over. Jammer want ze reden mee met heren van het kaliber Mantia en Cheek.
Vandaag is er een nieuwe dag dus kunnen ze het nog eens proberen. Vandaag alleen de individuele wedstrijden (500m,1500m,3000m) van zodra er resultaten zijn laat ik iets weten.
Enige minpunt aan de wedstrijden is het vroeg opstaan 4AM om tegen 6 te beginnen...
Ook gelezen op het bont forum is het volgende:

CMS World Inline Center team.
THis team Comprises Glen Cooksley & Shaun Perkinson from N.Z. Edward Dimmack Australia, Simon Dalcher Switzerland, the 5th member likely to be either Enrico Ferrari from Italy or Jasper Corne from Belguim.
Ik weet niet hoe het is afgelopen, maar laat ons hopen dat hij het gehaald heeft, hoe meer belgen hoe beter.Jasper moest ge dit lezen...
Waar je zeker nog eens een kijkje moet gaan nemen is op de volgende site: http://www.rolling-alliance.com/. De laatste nieuwtjes over het powerslide world team en de daaraan ontsproten teams
Hier heb je een klein overzicht van de teams met toch wat belgen.http://www.inline-express.de/index.php of http://www.patincarrera.com/wic/equipos.shtml
Voila tot zover deze post, voor meer info blijf kijken/lezen...
mvg

Geen opmerkingen: