vrijdag, maart 30, 2007

A whole bunch of info

Vandaag gewoon nen hele hoop informatie bij elkaar.

We bijten de spits af met de rollerblade website. Daar kan je nog een interview lezen met Fabien Hascout en kan je ook hun nieuwe sponsors eens bekijken. Ze zijn de eerste die MPC als hoofd wielsponsor hebben weten te strikken.

Verder gaan we dan met nieuws van aan de overkant van de plas. In Florida staan enkele grote wedstrijden op het programma. Eerste is daar de Walt Disney world inline marathon. Let vooral op de hoge inschrijvingskosten 70$ voor nen marathon te rijden. Zou dat hier ook lukken?? Volgens Ferre is het daar normaal om zoveel geld te vragen. Tijdens de outdoor races in Vegas moest hij ook 35$ betalen per race.

Interessanter in Florida is de wedstrijd die erna komt,The Tampa Classic! Ze beloven de aanwezigheid van Joey Mantia, Michael Cheek, Chris Creveling, Chad Horne,... grote namen dus. Ook bij de dames is er een "star" Cecilia Baena van Colombia komt daar even de groep op een hoopje rijden (veronderstelling), maar het leukste aan al deze dingen is dat er allemaal video's van gaan zijn, zodat wij ook geniet hebben van de races.



Dan nog voor de Zepto skaters, die moeten zaterdag al in Berlijn zijn voor de teamvoorstelling en dan zondag voor de marathon (hierboven de strecke). Meer info over de wedstrijd vind je hier. Wat ik nog op de Zepto site was is het volgende:


Lees dit artikel maar eens om te zien wat dit speelgoedje al dan niet kan..

Voila genoeg voor vandaag, morgen de laatste blog voor ik op stage vertrek voor een weekje Venezia!!

greets

Geen opmerkingen: