maandag, maart 19, 2007

Slecht weer / zwarte sneeuw

Ja , het slechte weer is op komst. Kon niet blijven duren. Nu wat wel blijft duren is de invulling van nationale "coach". Het is nu midden maart en we zijn nog steeds coachloos sinds onze vorige "succestrainers" er vorig jaar augustus de brui aan gaven. Nu zijn er verschillende geruchten over wie "coach" wordt en wie niet, buitenlander"s", succescoaches,...
De vraag stelt zich eigenlijk hebben we wel een coach nodig? En coach in de volledige betekenis van het woord en niet iemand die een selectie maakt en atleten op een afstand zet en dan hun succes claimt. Met coach zie ik dan iemand die mee vorm geeft aan de atleten in kwestie en mee verder helpt ontwikkelen. Natuurlijk stel je je dan de vraag of er wel plaats is in onze structuur om zo een coach te vinden en te ondersteunen? Want vergis u niet de centrale gedachte moet nog altijd van de verschillende instanties komen die een behoorlijke structuur op poten zetten. Zonder structuur vrees ik dat we steeds maar in hetzelfde schuitje blijven zitten. Nu zullen we zien wat de toekomst brengt. Zwarte sneeuw of zonneschijn??

Nu iets lichtere kost :-)





Artikel van een echte succescoach Colombia's nationale coach Elias Del Valle. Interessant leesmateriaal voor coaches en renners.


Blijven aan die kant van de wereld vinden we de uitslagen van de eerste van 4 Colombiaanse nationale kampioenschappen in Bogota.

Verder vinden we daar dan ook de site voor het komende Wk in Cali. Waar je de vooruitgang van de piste en weg in aanleg kunt volgen.
Funderingen liggen al...


Dan nog interessant nieuws voor de renners en de ouders hunne portomonee! De 110mm worden in de US al volop getest ( zouden wel pas vanaf volgend jaar op de Ek's en Wk's gebruikt worden) in indoor en worden daar zeer gesmaakt.

Ziehier het filmpje op kop vertrekken en daar blijven op 110mm met Joey Mantia, Chad Horne achter u. Zeer sterk!!! Zie ook de passeer moves enkele propere bij!






Meer van die video's vind je hier

Till the next on!!

slus

Geen opmerkingen: