zaterdag, april 30, 2011

Emmeloord + Skate Off Heerde dag 1

Gisteren de wedstrijd verreden in Emmeloord. Voor de 3e maal op rij werd het een Swings show. Met nog 20 ronden te gaan (van de 28) trok Bart alleen op avontuur en werd alleen maar aan de meet terug gezien.


In het peleton moesten ze hun plan trekken. Een sterke Ingmar Berga probeerde het enkele keren maar had altijd een Cadomotus renner mee. Gevolg dat het dus een peletonsprint werd. De 3 mannen zaten goed vooraan en konden profiteren van het werk van Team ISP, dat hun uit de wind zette tot het laatste rechte stuk. Ferre kwam er dan goed uit en schreef de 2e plek op zijn naam. Koen werd 5 en Pascal 10.  


 De officiĆ«le uitslag vind je hier. Natuurlijk een hoop lachende gezichten na de wedstrijd van oa teambaas Diederik Hol.


Mee op het podium stond nog Karlo Timmerman.


Foto's afkomstig van (C)TIMS. Meer foto's vind je nog op hun site.  Ook zijn er nog 2 filmpjes van de wedstrijd verschenen. Het eerste is van op de schaatsen.nl site. Het 2e vind je hieronder.


Vandaag is er dan ook nog gereden in Heerde. De eerste dag van de Skate-off wedstrijden. Snel samengevat zijn de resultaten als volgt:

300m Seniors heren:

1. Pelloquin
2. Mulder Michel
3. Inglberto Gonzales (COL)
4. Bart Swings
10. Ferre Spruyt

10km puntenkoers heren:
1. Bart Swings 29punt
2. Fabio Francolini 13punt
3. Ferre Spruyt 9punt
4. Ingmar Berga
5. Paxti Peula
6. Felix Rhijnen

Officiƫle resultaten Sprint/lange. Resultaten korte is niet "klikbaar"...

Geen opmerkingen: