zondag, april 12, 2009

3 pistes

Wedstrijden in 3 pistes zijn in het water gevallen. Voor het 3e jaar? op rij is er weer regen gevallen. Gevolg is dat de eerste dag compleet is afgelast. Dag 2 werd de ganse dag in de regen afgewerkt.

Nu stel ik mij de vraag of het de moeite is om een 1000km te rijden om in dit geval maar 2 wedstrijden te betwisten. Waarvan er één in de regen verreden wordt. Bij de minste pech zijn je kansen al verkeken (Joren onderstel, Yannis valpartij), komt dan nog is bij dat er bijzonder onsportief gereden wordt en er niet wordt opgetreden door de bevoegde personen.

Hoe dan ook, de resultaten van de 1ste wedstrijden, 2e wedstrijddag vind je hier. Volgend weekend wordt er in Cali, Colombia een volgende wedstrijdreeks voor qualificatie voor de Colombiaanse nationale ploeg gehouden. Op uitnodiging van de organisatoren zijn er heel wat toppers die afzakken om daar aan de wedstrijden deel te nemen. Verschillende hiervan starten niet in 3 pistes, wat het niveau toch een deel naar beneden haalt. In Cali nemen naar mijn weten 2 Belgen deel, Ferre en Wouter.

Los daarvan is het slechte weer vooral een domper. Ik denk dat wij bij RSC Heverlee wel weten wat er gebeurt met een wedstrijd die teveel regenonderbrekingen kent...

Geen opmerkingen: