zondag, september 03, 2006

Recap dag 2


Dus dag 2 zit erop, we hebben toch een mooie prestatie van Maaike gezien op de punten/afvalling wedstrijd. Dat kan alleen maar beloven voor de weg. Ik denk dat de weg ook iets is waar de andere belgen naar zitten uit te kijken. De piste was niet echt een succes.

De weg is in goede staat maar is wel redelijk zwaar. Met de snelheid dat er wordt ingevlogen wordt dat ook een zware dobber, maar het zal voor ons belgen toch beter gaan als op de piste.
Kijk vooral uit naar de prestatie van Wouter. Had de 3de snelste 100m op de piste dus dan moet hij op de weg toch ergens bij de eerste 5 kunnen geraken. Verder zou ik toch nog graag de senior heren eens bij de top 15--10 zien rijden.

Verder is er natuurlijk nog de "schitterende" medaille van Jorge Botero (zie video)

Andere Video's: (duurt lang voor te laden)

afin je kunt ze allemaal zien hier

Kent er iemand de Portugees hier links? Deze gaat als 2de jaar scholier mee naar het WK en behaalde vandaag een 14de plek.

Aangezien er toch zoveel te doen geweest was rond de ganse selectie en toestanden, waarom de "man" langs rechts ook geen kans geven op het WK. Hij zou er ook zeker geen slecht figuur geslagen hebben en moeten we niet in de jeugd investeren???

Selectieheren...

Tot morgen

2 opmerkingen:

Anoniem zei

dat is MARREIROS DIOGO. Rijdt zéér goed, maar Bart kan normaal nog beter dan hem :p

Itachimaru zei

Is dat wat ik ook al dacht... Toch spijtig dat hij dan niet mee mocht als voorbereiding op volgende jaren...