woensdag, augustus 24, 2011

Meer Korea nieuws!!
Meer videonieuws vanuit Korea. Boven zie je de bocht na de aankomst. Het gaat daar redelijk bergop, gevold door een korte bocht en dan afdaling naar een verkeerde bocht en een piste bocht. Het asfalt bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte. Volgens de jongens is het nieuwe gedeelte een pak zwaarder dan het oudere gedeelte. Ik ben mij nu aant afvragen wie er in het voordeel gaat zijn op dit parkoer. Ben er nog niet helemaal uit, laat het weten als ik nog wat meer info heb doorgekregen. 

Eén ding is zeker het gaat daar volgens mij zwaar zijn voor de wielen. Zoals altijd op het WK heeft elke respecterende wielfabrikant een prototype gemaakt voor het wk. MPC heeft er zelfs 2. Een wit en een donkerder wiel. Ziet er zo uit. 

 
Niet veel aan te zien natuurlijk. Geen prints op, maar de jongens wel heel content ervan en gaan er normaal gezien wel op rijden op de piste. Benieuwd met wat Matter en vooral wat Atom wheels (Mantia) gaat uit komen. Als iemand een foto vindt laat maar iets weten. 

Via Visualskate staan er reeds enkele foto's online van de trainingen. Gelukkig heeft de fotograaf ook onze Belgen wat in het vizier genomen. 
Piste blijkt een beetje Zemst kenmerken te vertonen. Zeer hobbelig dus. Nog niet echt hun favoriete ding voor het moment maar dat komt wel, nog enkele dagen tijd, hé! Ze gript wel zeer goed, dus het wordt in ieder geval knallen! (Niet dat we daaraan twijfelde...)

Binnenkort kan het tijden spel weer beginnen. Altijd leuk om te volgen, dus af en toe een checken hier en dan ben je op de hoogte!

Slus

Geen opmerkingen: