vrijdag, maart 25, 2011

Back to life!!

Eindelijk nog eens de tijd gevonden (gemaakt) om nog eens een blogpost te schrijven. Laatste maanden zijn redelijk druk geweest. Schaatsen heeft heel wat teweeg gebracht. Zoveel zelfs dat we vanaf volgend seizoen hier ons belangrijkste doel van gaan maken. Dit wil dus zeggen dat naar alle waarschijnlijkheid dit jaar (afhankelijk van de data in de toekomst van de wedstrijden natuurlijk) ons laatste echte skeelerseizoen wordt.

Voor er een hoop mensen beginnen te juichen, we gaan nog steeds skeeleren natuurlijk. Al zou het seizoen wel iets korter kunnen zijn dan de vorige jaren, zeker met het oog op een eventuele Olympische deelname. Bart en Ferre zijn de enige die zich op dit moment gekwalificeerd hebben voor het World-cup circuit. Maarten zou dit begin volgend seizoen moeten behalen.

Nu het skeelerseizoen staat voor de deur en de volledige aandacht gaat daarheen natuurlijk. De wedstrijden gaan elkaar op sneltempo beginnen opvolgen.
Volgende week is er de halve marathon in Berlijn, gevolgd door een trainingsstage in Geisingen een wedstrijd in Geisingen, weekend daarop Gross- Gerau, gevolgd door een 2e stage in Geisingen.

De overstap van het schaatsen naar het skeeleren heeft enkele trainingen aanpassingen gevraagd, maar we zitten nu toch al een goeie week terug in het juiste ritme.

Veel bijkomend nieuws heb ik voor het moment niet (of ik kan er even niet opkomen). Vanaf heden probeer ik de blog terug wat meer op een regelmatige basis bij te houden.

Slus

Geen opmerkingen: