woensdag, december 05, 2007

Rustmoment???

Een rustmoment... niets is minder waar. Druk bezig trainingen opstellen (ideeën, zaken die ik wil veranderen), bijscholen in "nieuwe " trainingstechnieken (van zodra ik het juist weet doe ik wel eens een post) , proberen om een veldtest te organiseren (niet makkelijk met dit weer), de drang weerstaan om me tot het niveau van een bepaalde ex-trainer te verlagen en wat anoniem stook-werk te verrichten op de verschillende fora, u allen gekend. Neen, Davy zeg het dan liever rechtuit, verstoppertje spelen is men (normaal) op uw leeftijd al voorbij.

Al dit en dan nog eens de voorbereidingen op de komst van "een" kleine boeleken (bij die grote), ja het is me wat...

Dus neen, niet echt een rustmoment. Het gaat er de komende weken/maanden niet echt op verbeteren, voor degene die interesse hebben. Ik ga proberen zoals 2jaar? geleden enkele dagen tijdens de kerstvakantie de Sportoase te huren. Geïntereseerde om komen mee te trainen mogen altijd een mailtje sturen. Ik probeer zo snel mogelijk de data te posten op de blog!

Laatste dagen en weken is er ook nog vanalle nieuws op de verschillende sites verschenen. Misschien effe een recap:Alle 110mm wielen voor het moment door de Inline Notebook. (afbeelding Pattinaggio Bellusco)

De verschillende mensen die Bill Begg promoot voor de WIC Teams. Hieronder ook Britta. Gedaan met de studies en nu terug alles op het skeeleren?? De ploeg??? van Britta heeft ondertussen een nieuwe renster gevonden Suzanne Van Praet.

De inline planet heeft ook wat nieuws op haar? website geplaatst!

Natuurlijk nog de nieuwtjes over de Teams... Vooral opvallend is het Powerslide team voor volgend jaar bij de heren:

Guyader, Francolini, Galiazzo, Amabili, Cuncu. Veel Italiaans volk in de A-ploeg! De B???-ploeg ziet er al even indrukwekkend uit:

Kalon Dobbin, Peter Michael, DJ Nation, Nelson Garzon, Jorge Cifuentes. Veel NZL volk en 2 Colombianen... Amai!

Rest van de teams zullen hun moeten reppen, al gaat het gerucht dat Max Presti een team zou vormen met Mr. Mantia...

De WIC gaat nu ook op bezoek gaan in Nederland en in Italië. Zie de volledige kalender hier.

Nog een handig te volgen fora is het volgende van Race-reports.net vooral het topic WIC expands.

Voor de Belgen en de teams heb ik wel een redelijk goed idee waar deze gaan terecht komen (de meeste toch), moest er iemand zich geroepen voelen om zijn sponsor kenbaar te willen maken, mail me maar, dan plaats ik deze online.

Voor het afsluiten nog een schitterende quote mij ter attentie gebracht door een zekere Stijn van op het BIC en soms wel zeer toepasselijk.

"Never argue with a stupid man. He will drag you down to his level and beat you because of his experience."

En natuurlijk was mister Maradona niet alleen magistraal op het veld... ;-)

mvg

Jelle Spruyt

2 opmerkingen:

Davy zei

Jelle je zou beter een beetje je verstand gebruiken.
Ook ik lees de forums, ook ik ben van veel dingen op de hoogte maar af en toe zwijg je beter eens. Zelfs op uw (jonge) leeftijd zou je dat al moeten weten.

Davy

Itachimaru zei

Hoe geen alias deze keer? "Grijze zone" was misschien te opvallend geweest...

Veel plezier ermee!