zondag, oktober 07, 2007

Sneller en beter trainen!!!

Enkele weken geleden werd de nieuwe site van Pierdavide Romani aangekondigd op het BIC.

Daar stond dit :

"To be really independent and go on with this big work we need a little donations as a year membership, but…I want you to discuss how much you think is fair as year donation to be a… Hardskater member!"

Als je dan inlogt krijg je een pagina waar je kunt kiezen tussen het 50€ lidgeld of 180€ lidgeld. Van "free" is weinig sprake, want alle links waar je op klikt werken niet... het betalingssysteem werkt wel ZEER goed!! Eerste gedachte blijkt nog maar is het juiste te zijn. Website is http://www.hardskater.com/ voor degene die centen teveel hebben en het eens willen uitproberen. Laat dan iets weten hoe goed het werkt! Je kan het systeem ook testen door het ingeven van volgende gegevens--> email adres : usa paswoord: usa

Een ander initiatief waar ik dan meer in zie is dat van de familie Begg. Deze hebben via BontTv een serie van filmpjes gemaakt (of zijn dit van plan) met verschillende skeelerdrills.Hier alvast het eerste! Voor de meeste geen nieuwe dingen maar toch interessant.
Link--> rechtstreeks

Na http://www.nelearmee.be/ nu http://www.sanderarmee.be/! Je vindt er al zijn recente uitslagen op terug!

Uitslag van de Heren in Koln vind je hier. Bij Ferre blijkbaar iets misgegaan want is nergens te vinden in de uitslag...

Bij de vrouwen vind je dan ook nog Hilde Govaerts op de 3e plek. Zij reed zaterdag haar eerste marathon bij de A-dames op het ijs en werd daar 10e?. Sabrina Gaudensaboos werd 12 maar is wel Duitser geworden.

Voila tot laters...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi,
ik heb deze middag ook meegedaan en sta ook niet in de uitslag. dusjah, het systeem met de transponders is nog niet volledig goed...altijd wel ergens kleine problemen.
Groetjes
Jessica

Itachimaru zei

Misschien ook is mailen, weet niet welke plek je had, maar misschien nog centjes verdiend??

Jelle

Anoniem zei

Nee, normaal niet, zat rond zevende plek. anders wel mooie, maar rustige wedstrijd
Jessica