zondag, oktober 07, 2007

Laatste race van het seizoen voor ZEPTO (belgen)

Foto (C) Jörg Dietrich

De laatste marathon voor de renners van Zepto werd verreden in Keulen. Juist over de grens dus. Mooie wedstrijd met een grote geldpremie. Belgen aan de start waren Bart Swings (Zepto), Ferre Spruyt (Zepto) en Kwinten Tas (Zepto) van dames of andere belgen weet ik niks...

Snelle wedstrijd (nieuw record) Bart, Nico Wieduwilt (Zepto) en Felix Rhijnen (Powerslide?) ontsnappen ergens half wedstrijd. Bart wint een tussensprint tegen Felix voor de groene trui. Natuurlijk is het in Duitsland en Nico wou zelf graag winnen dus Bart trekt de sprint aan voor Nico, laatste 300m waren lichtjes bergaf, Bart opzij en Nico maakt de klus af... toch niet, Felix rolt Nico op de meet en weg de premie voor de verbetering van het record en 1ste plaats (700€??)

Ondertussen is Pascal Ramali ook ontsnapt uit de kopgroep hij wordt 4de. Kwinten trekt de sprint aan voor Ferre. Ferre rijdt op 110mm. In het laatste stuk bergaf is het volgens Ferre een oneerlijke strijd, kon zonder problemen wegrijden van de andere renners, waarbij de 110mm dus toch hun grote winst tonen. Natuurlijk zat het ook goed mee met de bergaf, maar... Volgend jaar weer nieuw onderstel kopen???

Voila het outdoor skeelerseizoen zit erop, hier en daar nog wel een wedstrijdje maar het wordt tijd om te beginnen met de voorbereiding voor het volgende seizoen. Zondag 14/10 beginnen we met de binnentrainingen en de week erop gaan we terug buiten aan de slag. Ergens tussenin gaan we proberen de lactaattesten te laten afnemen zodat we gaan proberen iets wetenschappelijker aan het werk te gaan.

Ik probeer af en toe de blog wat aan te passen al zal het iets minder frequent zijn. 14/10 is er ook al de eerste indoor wedstrijd voor de renners wonende in Vlaams-Brabant en Mechelen??. Ik breng er wel verslag van uit..

Tot laterz

Geen opmerkingen: