maandag, februari 22, 2010

Na sneeuw, de regen...

Vorige post mocht de sneeuw vertrekken, juist het weerbericht gezien, gans de week regen!! Het zit nu toch wel een beetje tegen de laatste maanden...

Nu zolang als het binnen de perken blijft en snel weer ophoudt met regenen, kunnen we ons eigen wel bezig houden. Zoals onze droogtraining in het VTI op zaterdag. Een dik uur zwaar afzien, iets waar we in de loop van het seizoen de vruchten van plukken. Op deze trainingen zie je ook wie er volledig voor gaat.


Nu loopt ge daar rustig rond alles in het oog proberen te houden en komt ge op het idee om er toch wel enkele foto's van te nemen. Natuurlijk geen toestel bij... Gelukkig zijn er van die mannekes met nen chique gsm...Ondertussen is de kalender voor het komende seizoen ook zo goed als gereed. Eind april, begin mei zal een zware dobber worden. 8 wedstrijd dagen op 16 dagen tijd en dan nog niet de minste.

Een eerste belangrijke afspraak dus, 3 pistes laten we dit jaar langs liggen wegens te vroeg op het seizoen (duurt tot eind oktober) en draai het en keer het zoals je wilt, het is al enkele jaren bergaf aan het gaan met die wedstrijd.

Met de maand maart die nu voor de boeg staat begint het seizoen wel aardig dichtbij te komen. De internationale indoor van Evergem zal de eerste "wedstrijd" zijn van het nieuwe seizoen.

Nog een goede 2 maand trainen en we zijn weer vertrokken.

Slus

Geen opmerkingen: