vrijdag, februari 13, 2009

Leuke wedstrijden

De inschrijvingsperiode voor enkele zeer leuke wedstrijden is van start gegaan. Een jaarlijkse gewoonte zijn de wedstrijden in Gross-Gerau. Vorig jaar een resem Colombianen aan de start. De kans zit er dik in dat dit een vervolg krijgt deze editie. Meer informatie hierover vind je hier.

Aanrader voor jong en oud. Vooral dan voor jongere renners, 1. is amper 4-5 uren in de wagen, 2. veel deelnemers wat het een toffe bedoening maakt, 3. wedstrijden zijn op de weg( minder technische kwaliteiten voor nodig), 4. hoog niveau in alle reeksen, zodat ze direct een goed beeld hebben van wat skeeleren op niveau nu werkelijk betekent.

2de wedstrijd (die wel voor GG komt) is die van 3 pistes. Ook al jaren een vaste waarde natuurlijk. Al heeft ze de laatste jaren wel wat ingeboet aan populariteit, maar nog steeds samen met GG één van de echte toppers van het meerdaags wedstrijd gebeuren. Meer informatie hierover op de website http://www.3pistes.com/ . Enige nadeel is dat het wel een eindje rijden is.

Nieuwkomer in het meerdaags internationale wedstrijdgebeuren is de Skate-off in Heerde. Vorig jaar voor het eerst gereden kon deze al op een aanzienlijk deelnemersveld rekenen. Dit jaar zal dit waarschijnlijk alleen nog maar stijgen, mede dankzij de hoge geldpremies die er tegenaan gesmeten worden. Meer informatie vind je hier.

Geen opmerkingen: