vrijdag, december 12, 2008

WK '09

Kogel is door de kerk. Het WK 2009 wordt dus in China gehouden. Meer bepaald Haining City. Waar het meest dan waarschijnlijk doorgaat is in het Haining International Roller skates center.

Vorig jaar werden daar al de Asian Rollergames gehouden. Meer foto's en video's hiervan vind je via Inline Notebook. De kampioenschappen gaan door in september (16-27), het spreekt voor zich dat dit een dure verplaatsing gaat worden. De economische malaise in het acht gehouden wordt dit naar alle waarschijnlijkheid een kleine Belgische delegatie. Op de verschillende fora wordt er al "geklaagd" over de onkosten die dit met zich meebrengt. Ware het niet dat we dit jaar waardevolle $$$ verspilt hebben aan mensen die er geen verdienste voor hebben geleverd stonden we er misschien al iets beter voor om naar China te trekken...

Zoals altijd zijn de renners weer slachtoffer van de streken van de (ex)beleidsmensen. Maar ja , gedane zaken nemen geen keer zeker? Zullen we ons maar concentreren op wat voor ons ligt ipv de puinhoop achter ons (weer maar eens).

Voor de meeste renners zijn de examens volop bezig (bijna gedaan) Vandaar dat de training een beetje op een lager pitje staat. Het weer zit de laatste weken ook niet echt mee, maar we (ze) hebben toch al wel enkele serieuse km's in de benen.

Tussen al het examen geweld heeft Bart nog de tijd gevonden om een interview te geven voor zijn nieuwe sponsor cadomotus. Je vindt dat hier.

Via skatepodium?? ontdekken gewoon dat Wouter Hebbrecht zijn contract als topsporter bij de Vlaamse Gemeenschap heeft weten te verlengen. Wouter gaat dus nog wel even door en blijft ondertussen op zijn blog schrijven. Over zijn clinic in Evergem schrijft hij het volgende:

"However I was surprised with some of the skaters technical skills...and not really in a positive way....lots of work to be done!"

"The positive trend that has been going on for a while in Belgium along skaters seems to continue. Everyone is ready to help each other out and learn from each other! Skaters understood that together we can become a better skating nation! GO Belgium GO "

Met binnenkort de eerste Vlaams-Brabantse trainingsessie gaan we daar zeker proberen aan mee te werken.

Aan ieder die nog examens moet afleggen, veel succes en niet vergeten af en toe te trainen... is ontspanning :D

Slus

1 opmerking:

Anoniem zei

hmm over geld verpillen gesproken...het schip dat tegen de kade voer lijkt nu wat balast overboord te gooien om alsnog drijvende te blijven....maar dan moet je weten dat de balast nooit aan boord had moeten zijn, laat staan in de handen van de kapitein...een metafoor dat doet denken