woensdag, augustus 30, 2006

F*ck,F*ck!!! Vuile luigino's en vuile ballonnen!!!

Kleine tegenslag, Ferre vandaag tijdens de laatste training van de dag zijn schoen naar de kl**en gereden. De huls waar je uw vijs indraait die het onderstel vasthoudt is dus over.. Dus even geen schaatsen meer. Morgen komt Luigino en die zou dat "normaal" gemakkelijk kunnen maken. Moest dat niet het geval zijn krijgt hij van powerslide een ander paar schoenen om het WK mee te rijden.

Ander "slecht" nieuws, Wouter gevallen over een touw met ballonnen... (vraag me niet hoe of wat) en hij heeft daar dus een redelijke snee van over gehouden op zijn been. Gelukkig heeft Wouter er niet teveel last van want hij gaat LOEIHARD volgens Ferre. Is wel een zeer diepe snee, maar hij gaat er dan toch weinig last van hebben hopen we.

Met Nele gaat het goed (zie website)Kwinten is geen grote fan van de piste,maar hij is niet alleen :D. Maaike is super actief en ziet het wel zitten, dus wij ook dan :P.

Goed, ik had foto's beloofd maar door al de miserie van de schoen foto's vergeten in het hotel dus nog niks vandaag. Hopelijk morgen. Laatste dag voor de officiƫle start!

Stay tuned!!!

Verslag van Ferre op ons Forum!!

Geen opmerkingen: